Oldal kiválasztása

Bérlés

Bérléssel kapcsolatos információk / Árak

Gépeinket kaució és kiszállási díj nélkül veheti igénybe Budapest egész területén. Munkatársaink személyesen szállítják ki a készüléket, előre egyeztetett időpontban. A helyszínen kollégánk bemutatja a gép rendeltetés szerű használatát. Ha a munkát elvégezte, a gép elszállításáról is cégünk gondoskodik. 

Vidékre történő kiszállási díj: 200Ft/km 

 

Áraink bruttóban értendők

Kárpit mélytisztítás

Kärcher Puzzi 8/1

Nagy teljesítményű permetextrakciós készülék kisebb felületek tisztításához. Ez a készülék kárpittisztításhoz vagy szőnyegfelületeken folteltávolításra alkalmas. Tisztítás után csekély nedvesség marad vissza, ezáltal a felület rövid időn belül újra járható.

Szőnyeg mélytisztítás

Kärcher Puzzi 10/1

Textiltisztító fejjel és a padlófejjel különösen alkalmas kicsi és közepes felületek higiénikus és hatékony tisztítására. 1 bar permetezési nyomással, a permetező gép biztosítja a textil felületek gyengéd mélytisztítását, lenyűgöző eredményekkel, különösen a szőnyegek és kárpitok tisztításánál. A flexibilis szívószájak segítségével a zsúfolt területek könnyen tisztíthatók.

Száraz-nedves ipari porszívó

Nilfisk Attix 961-01

A nagy szívóerő és az alacsony zajszint széleskörű feltételek melletti munkavégzésre teszi alkalmassá a porszívót. Az ATTIX 961-01 ipari porszívó a legerősebb kétmotoros gép, amivel még nehéz törmelékeket is könnyedén fölszedhet.